ADS FALAN FISTIK

OpenBullet Nedir ?

 



OPENBULLET NEDÄ°R ?



OpenBullet gibi araçlar genellikle web testleri, veri kazıma ve güvenlik testleri gibi yasal amaçlar için kullanılan araçlardır. Bu tür araçlar, geliştiricilere ve güvenlik uzmanlarına web uygulamalarını test etme ve güvenlik açıklarını belirleme konusunda yardımcı olabilir. Legal ve etik sınırlar içinde kullanıldığında, bu tür araçlar önemli bir güvenlik aracı olabilir.

OpenBullet'ün özellikleri arasında proxy desteği, otomatik form doldurma, otomatik captcha çözme, çoklu hesap yönetimi ve oturum yönetimi gibi özellikler bulunabilir. Bu özellikler, web uygulamalarını test etmek ve olası güvenlik açıklarını belirlemek için kullanıcılara çeşitli araçlar sağlar.

OpenBullet, ağırlıklı olarak C# kullanılarak oluşturulmuştur. Benzer özelliklere sahip SilverBullet, ScriptBullet, CyberBullet gibi bir çok aracında öncülüğünü yapmıştır. Kendini Cracker olarak nitelendiren kişilerin kullanıcı adı ve parola listelerini farklı platformlar da OpenBullet aracılığı ile denettirip premium hesapları OpenBullet ile cracklendiği bilinmektedir.

Openbullet resmi kaynaklarında programı şu şekilde tanımlamıştır;

OpenBullet, hedef bir web uygulamasına yönelik isteklerin gerçekleştirilmesine olanak tanıyan ve sonuçlarla çalışmak için birçok araç sunan bir web test paketidir. Bu yazılım, verileri kazımak ve ayrıştırmak, otomatik sızma testi, selenium aracılığıyla birim testi ve çok daha fazlası için kullanılabilir.


OPENBULLET NASIL KULLANILIR ?


Öncelikle OpenBulleti resmi GitHub sayfasından güvenli bir ÅŸekilde indiriyoruz. Daha sonra indirdiÄŸimiz dosyayı klasöre çıkartıktan sonra her hangi bir kurulum iÅŸlemi gerekmeden programı çalıştırıp kullanabiliriz.

OpenBullet 1.4.4 sürmü github üzerinde kaldırıldığı için scripthub github sayfamızdan indirebilirsiniz.







İndirip klasöre çıkartıktan sonra openbullet.exe dosyasını çalıştırdığımıda bizi görseldeki arayüz karşılamakta.





Mavi ile işaretli yerden proxy yüklemesi yapabilir, çalışıp çalışmadıklarını kontrol edebiliriz. Kırmızı ile işaretli bölgelerden combo yüklemesi düzenlemesi, Yeşil ile işaretli noktalardan config seçimi ve config işlemleri, mor ile işaretli kısımdan check/crack işlemine combolistimizin hangi satırından başlanacağını ayarlıyabilir, sarı ile işaretli bölgeden proxy kullanımını açıp kapatabilir, turuncu ile işaretli noktadan crack/check işlemini aynı anda kaç farklı çekirdek/bot tarafından yapılacağını ayarlamamıza yarar. Beyaz kısımdan anlık olarka OpenBullet programımızın çalışıp çalışmadığını gözlemlememize yarayan log ekranları bulunmaktadır.

Harici olarak HitDB kısmından düşen hesapları ayıklayabilir , Tools kısmından OpenBullet geliştiricileri tarafından bizlere sunulan selenium, combo editor gibi özellikleri kullanırken Settings kısmından OpenBulleti kendimize göre özelleştirebiliriz.





Tags

Yorum Gönder

4 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

KONU ADS FALAN FISTIK

KONU ALT ADS FALAN FISTIK

ADS FALAN FISTIK